Forett / småretter Frukt, bær, nøtter og sjokolade Mangochutney

Mangochutney >

Chutney er selvskreven til indiske retter og det finnes mange måter å lage dem på. De har mange smaker, men likt for alle er at de er både sure, søte og sterke.

 

Mangochutney

2 faste mango

1 ts kanel

1 ts kummin

1 ts malt ingefær

1 ts kardemommefrø

2 cm revet fersk ingefær

1 fedd hvitløk

1 liten finhakket chili, uten frø

brunt sukker etter smak

1 knivsodd hvit pepper

1 ts sennepsfrø

1 dl ananasjuice

litt eple-eddik etter smak

 

Skjær opp mangoen i terninger. Kok alle ingrediensene sakte til det tykner og smak til. Avkjøl og fyll det på glass. Sett det i kjøleskapet. Ta det ut i god tid før servering. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev