Forett / småretter Frukt, bær, nøtter og sjokolade Quinoasalat med granateple og grapefrukt

Quinoasalat med granateple og grapefrukt>

2 dl quinoa

4 dl god eplejuice

4 ss god olivenolje

1 grapefrukt

1 granateple

1 mango

salt og pepper

 

Skyll quinoaen i kaldt vann og ha i en kjele sammen med eplejuicen. La det koke i 15-20 minutter til væsken er absorbert og quinoafrøene er myke og nesten gjennomsiktige. Avkjøl. Vend inn olivenoljen i quinoaen og smak til med salt og pepper. Vend inn granateplefrø, fileter av grapefrukt og mango i biter rett før servering. Salaten serveres med friske urter. Passer perfekt alene som en frisk sommerlunsj, eller som tilbehør til en grillet laksefilet eller kyllingbryst. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev