Forett / småretter Frukt, bær, nøtter og sjokolade Waldorfsalat med Kraftkar

Waldorfsalat med Kraftkar >

200 g druer, uten stein

4 finkuttede epler

3 stilker finkuttet stangselleri

50 valnøttkjerner

50 g Kraftkar

1 ½ dl Hellmans majones

1 ½ dl stivpisket kremfløte

cayennepepper og salt

druer, hele valnøtter, sellerigrønt som garnityr

 

Finkutt epler og selleri. Del druene i to. Pisk kremfløte, tilsett smuldret Kraftkar og smak til med majones, cayennepepper og salt. Bland inn epler, selleri og nøtter.  Denne salaten passer både til kald mat og varm mat.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev