16 grønne asparges
3 ss finhakket persille
3 ss finhakket gressløk
2 ss finhakket estragon
2 stk finhakket sjalottløk
½ dl balsamico eddik
2 dl olivenolje
salt og pepper etter smak
1 purreløk
Kok opp stor kjele med salt og vann. Kutt av den nederste cm av aspargesene og skrell dem. Blansjer aspargesene og kok dem videre i ca 2 minutter, og legg den rett i isvann. Kutt purreløken i to og den lyseste delen i to på langs igjen. Vask den godt. Skrell av det ytterste laget og kutt 12 tynne tråder av den. Bland sammen de resterende ingrediensene, og smak til med salt og pepper. Vend vinaigretten sammen med aspargesen.
Legg aspargesen sammen i bunter på fire, bind de sammen med purretrådene og kutt buntene i tre deler. Legg en god bit Munkebyost på toppen av hver bunt og en coppa chips på helt til slutt.
Coppachips
12 tynne skiver coppaskinke, eller annen god skinke
Stek skivene i ovnen på 150° C til de er sprø.