Forett / småretter Grønnsaker og sopp Bruschetta, tomat, cashewnøtter og kikerter

Bruschetta, tomat, cashewnøtter og kikerter >

4 skiver grillet landbrød

1 hvitløk

2 dl olivenolje

150 g cherrytomater, dulcita

600 g kokte kikerter

saften av en sitron

2 hvitløkfedd

100 g cashewnøtter

2 dl soyafløte

1 ts kummin

1 ss sesamolje

salt og cayennepepper

 

Rist kikerter gylne i en panne. Kjør nøtter, fløte, kummin, sesamolje, hvitløk og sitronsaft i foodprosessor til en grov puré. Smak til med salt og cayenne og anrett med basilikum og olivenolje.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev