Forett / småretter Grønnsaker og sopp Ertebrød, grønn ertepuré og kurv

Ertebrød, grønn ertepuré og kurv>

400 g frosne grønne erter

2 ss Rørossmør

salt og pepper, etter smak

2 ss finhakket salvie

2 ss olivenolje

12 skiver ertebrød

12 skiver Kurv fra Valdres, spekede pølser i strimler

 

Kok opp en kjele med lettsaltet vann. Kok ertene i 15 sekunder og hell av vannet. Kjør halvparten av ertene til puré med en stavmikser, vend inn smør og smak til med salt og pepper. Andre halvparten av ertene marinerer du i salvie, olivenolje, salt og pepper. Anrett ertebrødene på et serveringsbrett og topp dem med ertepuré, marinerte erter og strimler av kurv fra Valdres like før servering.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev