Tomatsuppe
300 g flådde tomater eller hermetiske tomater
1 paprika
2 sjalottløk
1 slangeagurk, uten skall
½ rød chili
2 fedd hvitløk
salt
2 ss finhakket frisk basilikum
1 dl olivenolje
2-3 ts sitronsaft
Rens alle grønnsakene for frø og stilk. Has i en blender og kjøres til en jevn suppe.
Salat
1 dl quinoa
2 dl vann
½ slangeagurk
2 plommetomater
salt, pepper og sitronsaft
Skyll quinoafrøene i kaldt vann og kok i vann i ca 20 minutter.
Avkjøl.
Bland quinoa med finhakket agurk og tomat.
Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Froskelår
4 froskelår
1 ss rapsolje
1 fedd hvitløk
1 ss finhakket timian
1 ss smør
salt og pepper
Mariner froskelårene i olje, hvitløk og timian i ca 1 time før steking. Krydres med salt og pepper.
Froskelårene stekes i smør i 8-10 minutter til de er gylne og møre.
Legg quinoasalaten i midten av tallerkenene.
Hell suppen rundt og sett froskelårene ned i suppen så det ser ut som frosken stuper ut i suppen.