Nyhet
Forett / småretter Grønnsaker og sopp Kald tomatsuppe, froskelår og quinoasalat

Kald tomatsuppe, froskelår og quinoasalat>

Tomatsuppe

300 g flådde tomater eller hermetiske tomater

1 paprika

2 sjalottløk

1 slangeagurk, uten skall

½ rød chili

2 fedd hvitløk

salt

2 ss finhakket frisk basilikum

1 dl olivenolje

2-3 ts sitronsaft

 

Rens alle grønnsakene for frø og stilk. Has i en blender og kjøres til en jevn suppe.

 

Salat

1 dl quinoa

2 dl vann

½ slangeagurk

2 plommetomater

salt, pepper og sitronsaft

 

 Skyll quinoafrøene i kaldt vann og kok i vann i ca 20 minutter. Avkjøl. Bland quinoa med finhakket agurk og tomat. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.

 

 

Froskelår

4 froskelår

1 ss rapsolje

1 fedd hvitløk

1 ss finhakket timian

1 ss smør salt og pepper

 

 

Mariner froskelårene i olje, hvitløk og timian i ca 1 time før steking. Krydres med salt og pepper. Froskelårene stekes i smør i 8-10 minutter til de er gylne og møre. Legg quinoasalaten i midten av tallerkenene. Hell suppen rundt og sett froskelårene ned i suppen så det ser ut som frosken stuper ut i suppen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev