Forett / småretter Grønnsaker og sopp Lefse, syltede grønnsaker og potetmajones

Lefse, syltede grønnsaker og potetmajones >

 1 pakke ferske lefser

300 g revne rotgrønnsaker som gulrot, kålrot og selleri

300 g kokte mandelpoteter

3 ss majones

2 ss rømme

1 ts dijon sennep

1 ts grov sennep

1 pakke løkspirer

1 pakke karse

salt og pepper etter smak

 

De revne rotgrønnsakene dyppes raskt i kokende og saltet vann, og avkjøles i isvann. La dem renne godt av seg i et dørslag. Bland knuste mandelpoteter, majones, sennep og vend til slutt inn grønnsakene. Smak til med salt og pepper. Rull lefsene med grønnsaksmajonesen, karse og spirer.

La dem stå kaldt en time før de skjæres opp og anrettes med litt friske urter. Disse lefsene fungerer utmerket som en liten appetittvekker og serveres gjerne sammen med litt kaldt, mørkt øl.   

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev