Forett / småretter Grønnsaker og sopp Pinchos

Pinchos>

PINTHOS

1 surdeigsbaguette i skiver

1 aubergine

1 boks pequillo

2 biter fersk mozzarella

1 dl pistou, se egen oppskrift

 

Grønnsakene kuttes i skiver og grilles med brødet. Legg dem lagvis med skiver av mozzarella på toppen og gratiner dem til osten er smeltet. Topp det hele med pistou.

 

 

PISTOU

1 potte grovhakket basilikum

1 liten bunt vasket og hakket persille

70 g revet parmesan

salt og pepper

filet fra en stor tomat

1 dl frossen olivenolje

 

 

Alt kjøres sammen på en blender til en tykk pure, som får en glatt og homogen konsistens på grunn av den frosne oljen.

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev