Forett / småretter Grønnsaker og sopp Primører, urter og ost

Primører, urter og ost>

hengt crème fraîche

brunt smør

limejuice og zest

forskjellige beter fra Brimse

minigulrot fra Sola

raspet Fønix blåmugg, fra Stavanger Ysteri

fritert grønnkål, dyppet i en blanding av fish sauce og riseddik

 

Urter og salat

Marikåpe, engsyre, rød skogssyre, crispy salat fra Brimse, vassarve, gulrotblad, bjørnerot og tunbalderbrå. 

 

Løvetannolje 

Løvetannblomst plukkes når de er i sesong og legges i solsikkeolje. De kan godt stå på 60 °C for å trekke ut smak i to timer før det settes kaldt. Blomstene kan fortsette å ligge i oljen. Gulroten og betene blancheres og stekes på plancha. Rulles deretter i mye lime før de legges på tallerkenen. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev