Lag spaghetti av sellerirot og bruk enten en mandolin eller spirellijern til dette. Kok spaghettien i et hurtig oppkok og al dente i saltet vann med eddik.Røyk fløte på valgfri måte og bland med sellerien.
Du kan bruke stekeovnen ved å helle fløten i en skål. Sett skålen over en skål med isbiter og sett dem i bunnen av en kald ovn. Varm opp røykespon i en stekepanne og tenn på.
Slukk flammene med et lokk og sett stekepannen øverst i ovnen. Ta av lokket og lukk døren. Teip igjen rundt døren til stekeovnen slik at ikke røyken kommer ut. La det stå i en time.Ta fløten ut av ovnen og oppbevar den kaldt.
Grønne jordbær syltes i eplejuice og eplecidereddik.
Vanlig matgjær stekes i panne eller ovn til det er gyllent.Purre grilles helt svart, fjern deretter det ytterste skallet og riv den i tråder. Bland den sammen med kaldpresset rapsolje og salt.
Anrett ingrediensene I en passe serveringsskål eller dyp tallerken.