Forett / småretter Kjøtt tartar, ramsløkmayo, fritert surdeig og eggeplomme

tartar, ramsløkmayo, fritert surdeig og eggeplomme>

Finskåret mørnet biffkjøtt anrettes på en stor tallerken. Finhak resten av kjøttet og legg det i midten. 

Friter små brødsmuler av surdeigsbrød og lag en god majónes med  fersk eller syltet ramsløk. Legg en konfitert eggeplomme på toppen og pynt med urter og karse. Riv gjerne reven pepperrot  tilslutt.

 

Konfiterte eggeplommer

4 eggeplommer

nøytral olje

 

Ha eggeplommene i en liten ildfast form. Ha i olje og dekk plommene helt med oljen. Bak i ovnen på 85 °C i 15-30 minutter. Eggeplommene skal være faste, men ikke harde. Ta dem ut av oljen og kaldrøk dem gjerne i 15 minutter.

 

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev