Nyhet
Forett / småretter Kjøtt Dumplings med svin og kål

Dumplings med svin og kål>

1 kinakål

1 bunt vårløk

1 kg sjampinjong

35 g salt

1 sjalottløk

25 g currypulver

1,5 kg kvernet svineribbe

200 g østerssaus 

 

 

chilipaste 

14 g ingefær

2 renset chili

1 hel hvitløk

10 g vann g

 

Kutt sjampinjong og sjalottløk grovt og stek i en stekepanne, avkjøl og kjør til en grov puré. Del kinakål i 4 og ta ut kjernen, kuttes i strimler. Vårløk vaskes og kuttes smått.

Ingefær, chili og hvitløk kjøres i en kjøkkenmaskin sammen med østerssaus til en fin puré.

Bland alle ingredienser godt og pakk i dumplingpapir. 

 

 

Terriyakisaus

1 dl soyasaus

1 ss vann

1 ss riseddik

0,5 ss sesamolje

1,5 ss brunt sukker

1,5 ss honning

1 hvitløksfedd

1 ss ingefær

½ ss maisenna

 

Ingefær og hvitløk skrelles og grovkuttes. Ha alle ingrediensene i en gryte, utenom maisenna. Maisennaen blandes med 1 ss kaldt vann. Kok opp sausen.

Når det koker, ha i maisenna og småkok i 5-10 minutter. Deretter kjøres den glatt på en kjøkkenmaskin. Server dumplings med terriyakisausen til. 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev