1 kinakål
1 bunt vårløk
1 kg sjampinjong
35 g salt
1 sjalottløk
25 g currypulver
1,5 kg kvernet svineribbe
200 g østerssaus
chilipaste
14 g ingefær
2 renset chili
1 hel hvitløk
10 g vann g
Kutt sjampinjong og sjalottløk grovt og stek i en stekepanne, avkjøl og kjør til en grov puré. Del kinakål i 4 og ta ut kjernen, kuttes i strimler. Vårløk vaskes og kuttes smått.
Ingefær, chili og hvitløk kjøres i en kjøkkenmaskin sammen med østerssaus til en fin puré.
Bland alle ingredienser godt og pakk i dumplingpapir.
Terriyakisaus
1 dl soyasaus
1 ss vann
1 ss riseddik
0,5 ss sesamolje
1,5 ss brunt sukker
1,5 ss honning
1 hvitløksfedd
1 ss ingefær
½ ss maisenna
Ingefær og hvitløk skrelles og grovkuttes. Ha alle ingrediensene i en gryte, utenom maisenna. Maisennaen blandes med 1 ss kaldt vann. Kok opp sausen.
Når det koker, ha i maisenna og småkok i 5-10 minutter. Deretter kjøres den glatt på en kjøkkenmaskin. Server dumplings med terriyakisausen til.