Nyhet
Forett / småretter Kjøtt Galette mirroir

Galette mirroir>

Galette

250 g bokhvetemel

2 egg

500 g vann

40 g smør

 

Bland alle ingredienser sammen.

 

Mirroir

revet ost, egg og skinke 

 

Varm opp en stor panne, gjerne en crêpepanne. Hell røren med en øse og tipp raskt på pannen slik at røren dekker hele bunnen. Stek til kantene er litt brune og løsne rundt kantene med en stekespade for å snu crêpen. Stek den i et minutt og la den gli ut av pannen.

Tilsett smør eller litt olje mellom hver pannekake.      

 

Mirroir

Når du snur galetten, tilsett egg som et speilegg rett i midten av galetten. Ha over revet ost og skinke i tynne strimler. Smak til med litt svart pepper.  

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev