1 kg flatbiff av okse
salt og nykvernet sort pepper
4 store skiver med ferskt landbrød
200g assortert salat vasket og renset
12 cherrytomater
olivenolje
sherryeddik
1 lite glass sure agurker
1 hel rødløk
2 dl majones
3 ss hakkede kapers
3 finhakkede sjalottløk
2 fileter finhakket ansjos
1 ss estragon
3 ss finhakket sylteagurk
1 ts dijon sennep
1 ss rømme
8 vasket og kokte mandelpoteter
1 dl olje
1 charlottløk
2 ss finhakket gressløk
1 ss dijon sennep
Brun kjøttet og stek det i oven gjerne med steketermometer til 56 ° C. Eller ca 45 minutter på 200° C.
Avkjøles og kuttes i tynne fine skiver helst på en oppskjærermaskin eller med en god og skarp kniv.
Vask tomatene og legg de med litt olje salt og pepper i en ildfastform, bak de så i ovnen i ca 30 minutter på 150 ° C.
Ha majones i en bolle og pisk inn alle de hakkede ingrediensene smak til med sennep, salt og pepper.
Kutt de kokte potetene i tykke skiver. Bland så olje og sennep sammen med sjalottløken som er finhakket.
Vend i poteter og gressløk. smak til med salt og pepper.Rist brødskivene i panna eller under grillen i oven.
Skrell og kutt løken i skiver.Vend salaten i olje med litt salt og pepper, ha på litt herry eddik for å få det litt friskt.
Så er det bare og begynne og legge ett godt lag med remuladen på de ristede skivene, deretter salat.
Så gode skiver med roastbiff, løk, tomat og agurken god skje med remulade på toppen. Server med potetsalaten.