Roastbeef
Skal man lage roastbeef selv bør man lage en stor porsjon.
1 kg entrecôte av okse
2 ss grov sennep
1 ss salt
1 ss grov sort pepper
Gni inn entrecôten med salt, pepper og grov sennep. Brun den i en varm jernpanne på alle sider. Stek den så i ovnen på 120 °C til en kjernetemperatur på 54 °C. Avkjøl, og entrecôten er klar til å skjæres tynt opp for hånd eller på en skjæremaskin.
Remulade
1 eggeplomme
1 dl solsikkeolje
1/2 dl god olivenolje
1 ss sitronsaft
1 ts karri
1 ss kapers
1 ss syltet agurk
1/2 ss estragon
1/2 ss persille
1 ss sjalottløk
cayennepepper
Pisk majones av egg og olje. Finkutt sjalottløk, kapers, syltet agurk og urter. Bland alt inn i majonesen. Smak til med karri, sitron, salt, pepper og cayennepepper. Grill en god skive landbrød. Anrett med roastbeef, remulade, stekt løk og litt salat.