Forett / småretter Kjøtt roastbeef, remulade og stekt løk

roastbeef, remulade og stekt løk>

Roastbeef

Skal man lage roastbeef selv bør man lage en stor porsjon.

1 kg entrecôte av okse

2 ss grov sennep

1 ss salt

1 ss grov sort pepper

            

Gni inn entrecôten med salt, pepper og grov sennep. Brun den i en varm jernpanne på alle sider. Stek den så i ovnen på 120 °C til en kjernetemperatur på 54 °C. Avkjøl, og entrecôten er klar til å skjæres tynt opp for hånd eller på en skjæremaskin.

 

Remulade

1 eggeplomme

1 dl solsikkeolje

1/2 dl god olivenolje

1 ss sitronsaft

1 ts karri

1 ss kapers

1 ss syltet agurk

1/2 ss estragon

1/2 ss persille

1 ss sjalottløk

 cayennepepper

 

Pisk majones av egg og olje. Finkutt sjalottløk, kapers, syltet agurk og urter. Bland alt inn i majonesen. Smak til med karri, sitron, salt, pepper og cayennepepper. Grill en god skive landbrød. Anrett med roastbeef, remulade, stekt løk og litt salat.   

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev