Nyhet
Forett / småretter Kjøtt Griseører

Griseører>

Kok griseørene i en kjele til fettet har blitt helt mykt, dra det av og legg det på silikonmatter. Tørk dem i ovnen på 70 °C over natten og friter på 220 °C.

Dryss over eddikpulver som kan kjøpes på asiatiske butikker. Du kan også kjøpe ferdig tørket søl og kjøre det til pulver. Tangsalat lages av fersk tang eller skyll av saltet i vann. Legges i en basis 1-1-1 syltelake. 

 

Sitronkrem

Skrell ca. 2 liter med sitronskall. Dette skal blansjeres fem ganger før det siste vannet reduseres ned. Man kan tilsette litt sukker og jevne med maizena. Kjør denne blandingen med sitronskallene i mikseren og spe med sitronjuice. Bruk høsturter som garnityr. Her er det brukt ramsløkblomster på grunn av sesongen.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev