Forett / småretter Kjøtt Grov leverpostei med bacon

Grov leverpostei med bacon>

1 kg svinelever

1 kg sideflesk med mye spekk

2 løk

3 egg

3 dl tykk hvit saus

1 ss finhakket rosmarin

1 ss allehånde

1 ss finhakket ingefær

salt og nykvernet pepper

 

Lever, flesk og løk kvernes sammen på en kjøttkvern. Bland inn hvit saus og egg. Ha i krydder, smak til med salt og pepper.

Hell blandingen over i brødformer eller en annen ildfast form du liker. Stek i vannbad på 160 °C i ca 1 time, eller til den er så vidt gjennomstekt og

har en fin stekeskorpe. Serveres lun med masse deilig og sprøtt bacon på toppen.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev