Forett / småretter Kjøtt grillet oksetartar, eggekrem og potetgull

grillet oksetartar, eggekrem og potetgull>

Tartar

200 g indrefilet av okse

salt og pepper

 

Krydre indrefileten med salt og pepper og brun den godt i en stekepanne på alle sider.

Enda bedre smak får du hvis du griller indrefileten på direkte varme på en grill.

Indrefileten skal være grillet på utsiden og rå inni.

Kutt indrefileten i små terninger.

 

Eggekrem

5 dl helmelk
2 ts potetmel
2 eggeplommer
1 ss sukker

 

Ha melk, potetmel, eggeplommer og sukker i en kjele. Varm opp mens du rører hele tiden til det hele blir en passe tykk krem.

Avkjøl.

Del rugbrød i skiver og kutt hver brødskive i små firkanter.

Hver firkant toppes med tartar, eggekrem og potetgull!

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev