Forett / småretter Kjøtt Steak sandwich og cæsarsandwich

Steak sandwich og cæsarsandwich>

½ baguette

2 ss aîoli

75 g oksefilet, indre- eller ytrefilet

4 skiver tomat

4 ringer rødløk

salat og parmesan

 

Svi av oksekjøttet og stek det til ønsket stekegrad, Rester av helstekt filet perfekt til sandwich. Del baguetten på midten og fyll med aîoli, kjøtt, salat, tomat og løk. Riv over parmesan.

 

 

Cæsar Sandwich

 2 landbrød

1 kyllingbryst

salat, gjerne romano

2 ss aîoli

2 skiver bacon

litt reven parmesan

 

Grill landbrødet og kyllingbrystet. Stek baconet sprøtt. Vask salaten og bland den med 1 ss aîoli. Skjær opp kyllingbrystet i skiver. Smør på resten av aîolien på landbrødet og legg på salat, kylling og bacon. Topp med reven parmesan. Legg den siste skiven landbrød på toppen.   

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev