Nyhet
Forett / småretter Kjøtt croque a`la Strand

croque a`la Strand>

8 skiver lyst brød

8 skiver lagret fjellost fra hemsegarden, eller annen god kraftig ost

8 skiver fennikelsalami

bechamelsaus

dijonsennep

 

Smør godt med sennep på en side av 4 av skivene, og godt med bechamel på de fire andre. Legg ost og salami lagvis mellom skivene. Legg skivene i en toastmaskin eller stek i press i en  panne. Pakk inn skivene inn i bakepapir.

 

Bechamel

40  g smør

10 g finhakket løk

40 g mel

½ liter varm melk

 

Fres løken i smøret, ha på melet og rør godt rundt. Spe med melken. La den småkoke i en halvtimes tid men du rører jevnlig. Smak til med salt og litt revet muskat

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev