Nyhet
Forett / småretter Kjøtt Tartelett med egg og bacon

Tartelett med egg og bacon>

Terteskall

75 g temperert smør

125 g mel

½ dl vann

 

Alt kjøres kjapt sammen i en foodprosessor og skal ligge kaldt i 30 minutter.

Kjevle tynt ut, press ut i former og og stek under press i 10 minutter på 160 °C.

 

Fyll

2 sjalottløk

100 g bacon i terninger

½ grønn chilli

1 hvitløksfedd

 

Kutt løk, bacon og hvitløk i terninger og fres i olje til gyllent. Smak til med salt, pepper og finkuttet chili.

 

Eggefyll

4 gg

½ dl fløte

salt og pepper

strø over revet ost

 

Fyll fyllet i terteskallet og stek i 8 minutter på  180 °C.

Dette er nok til 6 små og søte terter.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev