Forett / småretter Lam omelett, potet, gulrot, kålrot og løk

omelett, potet, gulrot, kålrot og løk >

80 g gulrot

80 g kålrot

140 g mandelpotet

1 gul løk, i skiver

4 egg

2 ss fløte

tynne skiver av sterk lammepølse

litt finkuttet purre

 

Skrell grønnsakene og skjær dem opp i fine og passe store biter. Kok dem i lettsaltet vann til de er møre.

Skjær løken i tynne skiver og stek til den er gyllen.

Stek pølseskivene lett og legg dem til side. Stek poteter og grønnsaker i fettet fra løken.

Dander bitene rundt i pannen.

Visp egg og fløte og hell over.

Anrett løk og  pølseskiver på toppen. Stek omeletten ferdig.

Krydre med salt og pepper og garner med litt purre eller finhakket gressløk.

Server med Snøfrisk blandet med crème fraîche, urter og god spekemat av lam.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev