Nyhet
Forett / småretter vilt Crostini, blomkålpuré og røkt reinsdyrshjerte

Crostini, blomkålpuré og røkt reinsdyrshjerte>

baguette, i skiver

hvitløk, etter smak

olivenolje

maldonsalt

bladpersille

 

Kutt baguetten i skiver. Bland sammen hvitløk, bladpersille og olivenolje. Smør blandingen på baguetteskivene og krydre med litt maldonsalt. Stek dem i ovnen med 180 °C i 5 minutter.

 

Blomkålpuré

500 g blomkål

2 ss olivenolje

maldonsalt og sukker, etter smak

 

Kok blomkål og mos den med en stavmikser. Tilsett maldonsalt, sukker og olivenolje.

 

Røkt reinsdyrhjerte

600 g reinsdyrhjerte

65 g salt

25 g sukker

 

Rens hjertet. Legg det i salt og sukker et par dager før det varmrøykes i 4 timer ved 60 °C . Henges deretter i en uke på et tørt sted. Monter sandwichen med lagvise ingredienser. Bruk smakfull salat og annet grønt til.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev