Forett / småretter vilt Hjortecarpaccio med Kraftkar

Hjortecarpaccio med Kraftkar>

ca 200 g hjortefilet per person

1 fersk rødbet, i terninger

3 ss tyttebær

1 dl Rørosrømme

3-4 knuste einebær

maldonsalt og pepper

god olivenolje

friske urter som timian og oregano

Kraftkar i passe små biter

rognebærgelé som garnityr

 

Start med å skjære hjorten i halvfrossen tilstand i passe tykke skiver. Legg en klingfilm på skivene og press dem flate med baksiden av en panne. Legg skivene pent utover enstor tallerken eller et fat. Kjør opp ferske tyttebær og rømme. Tilsett litt sukker og salt. Dander med terninger av rødbet, tyttebærrømme og rognebærgelé. Legg på passe biter av Kraftkar og springle med en god olivenolje. Krydre med maldonsalt, grov pepper og knust einebær. Pynt med urter og tyttebær.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev