Forett / småretter vilt Vill tapas

Vill tapas >

Røkt og tørket reinsdyrhjerte, kuttet tynt

Speket reintunge kuttes i passe tykke biter

Lag roastbiff av ønsket type vilt. Vi har brukt dåhjort.

Alt av reinsdyr er fra Stensaas Reinsdyrslakteri as på Røros.  

 

Tyttebærrømme

Like mengder tyttebær og rømme med litt sukker røres sammen.

 

Kornetter med rognkaviar

Lag kornetter med vaktelegg og rømme, gjerne fra Røros og løyrom.

Kalix løirom er fra Bottenviken i Sverige.

 

Annen garnityr er multer og urter som dill og timian.

Server med hjemmelaget flatbrød eller annet godt brød til.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev