Grillretter fisk, skjell og skalldyr Grillet laksefilet i tortilla

Grillet laksefilet i tortilla>

800 g romtemperert laksefilet

2 ts salt

0,5 ts grovmalt hvit pepper

0,5 dl olivenolje

 

Pensle grillristen først med olivenolje. Pensle skinnsiden på laksen med smeltet smør. Legg fisken med skinnsiden ned på grillen.

Grill i 4-5 minutter, snu fisken og grill videre i 2-3 minutter. Fisken skal være rosa og rå i midten.

 

Grillet tortilla

4 tortillaer

320 g grillede lakseskiver

120 g pico de gallo

god olivenolje

2 ss oregano

 

Varm tortillaen på grillen. Topp med salsa, urter og laks og evt. litt ekstra finhakket chili. Krydre med salt, pepper og olivenolje.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev