Nyhet
Grillretter fjærkre Kylling «Abado»

Kylling «Abado»>

4 kyllingfileter

grovt salt

1 dl chipotlesalsa, se oppskrift

1 ss olivenolje

1 ss hvitvineddik

½ ts malt nellik

½ ts malt all spice

1 ts malt kanel

¼ ts malt kummin

1 klype frisk og hakket oregano

1 ts finhakket hvitløk

 

Varm oljen opp i en kjele på medium varme. Ha i chipotlesalsa. Rør godt rundt.

Ha i resten av ingrediensene og la det stå og småkoke i 5 minutter. Ta kjelen vekk fra varmen og avkjøl. Ha salt over kyllingbrystene.

Ha dem over i en kjøkkenbolle. Tilsett marinaden skikkelig godt rundt kyllingbrystene. Dekk til med folie og la det stå og marinere seg i kjøleskapet i ca 1 time.

Ha romtemperert kylling på medium varm grill eller på indirekte varme på kullgrill. Ha kullet på en side av grillen og kyllingen på den andre.

Grill kyllingen i 10-15 minutter på hver side.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev