4 kyllingfileter
grovt salt
1 dl chipotlesalsa, se oppskrift
1 ss olivenolje
1 ss hvitvineddik
½ ts malt nellik
½ ts malt all spice
1 ts malt kanel
¼ ts malt kummin
1 klype frisk og hakket oregano
1 ts finhakket hvitløk
Varm oljen opp i en kjele på medium varme. Ha i chipotlesalsa. Rør godt rundt.
Ha i resten av ingrediensene og la det stå og småkoke i 5 minutter. Ta kjelen vekk fra varmen og avkjøl. Ha salt over kyllingbrystene.
Ha dem over i en kjøkkenbolle. Tilsett marinaden skikkelig godt rundt kyllingbrystene. Dekk til med folie og la det stå og marinere seg i kjøleskapet i ca 1 time.
Ha romtemperert kylling på medium varm grill eller på indirekte varme på kullgrill. Ha kullet på en side av grillen og kyllingen på den andre.
Grill kyllingen i 10-15 minutter på hver side.