Grillretter grønnsaker og sopp grillet hvitløk, tomat og olivenolje

grillet hvitløk, tomat og olivenolje>

2 kvister med cherrytomater

12 fedd hvitløk

2,8 dl extra virgin olivenolje

3 kvister timian

1 stor gul løk

3 ss finhakket gressløk

Sea salt og pepper, etter smak

 

Forbered kullgrill for indirekte grilling på 100 °C. Legg tomater, hvitløk, timian og olivenolje i en engangsfolieform. Tilsett to håndfuller epleflis eller eplepellets til trekull.

Skjær løken i to og legg den på indirekte side av grillen. Sett også formen på indirekte side av grillen. Grill i 40 minutter til tomatene har fått røyksmak og rør litt rundt hvert 10. minutt. Fjern løken fra grillen når den er myk. Ta formen av og sett til side. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev