200 g kalvebrissel
rapsolje
12 cherrytomater
4 hvitløksfedd, finhakket
2 ss grovhakket basilikum
1 ss sitronsaft
8 skiver daggammel loff eller annet fint brød
Start med å lagge tomatene i en aluminiumsbakk sammen med 2 ss rapsolje, hvitløksfeddene, basilikum og sitronsaft.
Sett bakken på indirekte varme på grillen og la dem ligge i ca. 30 minutter til de er helt møre.
Renskjær brisselen for hinner og skjær i fingertykke skiver. Pensle skivene med rapsolje og krydre med salt og pepper.
Grill brisselen på direkte varme i ca. 3 minutter på hver side.
Stikk ut ønsket form av loffskivene og pensle dem med rapsolje.
Grill dem raskt på direkte varme i ca. 20 sekunder til de er gylne.
Press tomatene lett med en gaffel slik at de blir litt most, og ikke «eksploderer» i munnen når du spiser appetittvekkeren.
Server tomatene og den grillede brisselen på toppen av hver toast.
Pynt gjerne med frisk basilikum eller kjørvel.