Grillretter kjøtt Minuttbiff og extebarribrød

Minuttbiff og extebarribrød>

Minuttbiff og extebarribrød

4 tynne biffer av skikkelig velhengt okserygg

salt, pepper, revet sitron og persille

4 skiver landbrød, fougasse eller foccacia

4 ss saltet smør fra Kviteseid eller Røros

1 knust hvitløksfedd

 

2-3 sjampinjonger i fin julienne

salt, pepper, sitronsaft og gressløk

 

Smøret piskes hvitt med hvitløken.

Biffene og brødet grillrøykes raskt.

Biffene krydres og  toppes med sitron og persille.

Det piskede hvitløksmøret legges oppå det grillede brødet.

Topp med strimlet sjampinjong, smaksatt med sitron, gressløk, salt og pepper.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev