Biffer, ca. 3,5 cm tykke
2 ss god rapsolje eller olivenolje
Montreal steak spice
Forvarm grillen til 110 °C for indirekte grilling. Pensle hvert kjøttstykke med rapsolje og krydre godt med Montreal steak spice. Plasser biffene på den kalde siden av grillen. Grill biffene indirekte i 20-25 minutter til temperaturen når 45 °C. Ta biffene av grillen og pakk dem inn i folie mens du øker grilltemperaturen til 260 °C. Pakk ut og grill hver biff på direkte varme og snu dem hvert 2. minutt til ønsket temperatur. Bruk gjerne steketermometer.
Rå: 125 F/50 °C
Medium rå: 135 F/57 °C
Medium: 145 F/62 °C
Medium well : 155 F/68 °C
Well done: 165 F/74 °C
Fjern biffene fra grillen, pakk dem inn i folie og la dem hvile i 5 minutter før transjering og servering. Reverse-metoden gir det beste resultatet.
En bra stekeskorpe, jevnt stekt og veldig saftig biff!