Grillretter oljer, sauser og marinader Fiskekraft demi glace / Smørsaus med ingefær, eple og løk

Fiskekraft demi glace / Smørsaus med ingefær, eple og løk>

5 dl fiskedemi glace

1 dl hvitvinseddik

2 dl eplejuice

2 små gule løk eller 4 delikatesseløk

30 g frisk ingefær

350 g smør

1 dl fløte

gressløk

salt etter smak

 

Skjær løken i 7 mm tykke ringer. Kok disse i eddik og eplejuice til væsken er halvert. Hell på fisk demi, fløte og frisk ingefær i tynne skiver. Kok dette i to minutter og rør inn smør og fløte.

 

Løken holder formen fint så de er gode å beholde i sausen. Dryss på litt gressløk ved servering.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev