Grillretter oljer, sauser og marinader Lammekraft Demi Glace / Black garlic tomatconcasse og rosmarin

Lammekraft Demi Glace / Black garlic tomatconcasse og rosmarin>

1 liter lam- og okse demi glace 

2,5 dl rødvin

1 ss honning

5 fedd black garlic

3 plommetomater

2 kvaster rosmarin

100 g smør

1 ss maisenna

1 ss balsamicoeddik

salt og svart pepper

 

 

Kok opp rødvin, tilsett lammekraft og kok dette inn til 30%.

 

Tilsett honning, balsamico og biter av black garlic. Kok rosmarin i smøret til det blir lett nøttebrunt. Monter inn smøret og juster konsistensen med litt maisenna ved behov. Terninger av tomatconcasse vendes inn ved servering.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev