Grillretter oljer, sauser og marinader Viltkraft Demi Glace / Kremet, klassisk viltsaus

Viltkraft Demi Glace / Kremet, klassisk viltsaus >

1 liter vilt- og okse demi

5 dl fløte

50 g smør

½ løk

50 g selleri

10 einerbær

1 ss brunt sukker

4 ss bringbæreddik eller hvitvinseddik og fryste bringebær

2 ss soyasaus

2-4 solide never hakket gressløk

 

Skjær sellerirot og løk fint og fres dem sammen med einerbær i smør. Hell på kraft og fløte. Kok dette i fem minutter. Ha i soya, sukker og bringebæreddik. Kjør alt fint med stavmikser og sil gjennom en finmasket sil. Smak til med salt og pepper. Jevn litt hvis du vil og hell på et lass med finhakket gressløk ved servering.

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev