Grillretter vilt Grillet kaninlår med salat, flesk, Västerbottenost og salvie

Grillet kaninlår med salat, flesk, Västerbottenost og salvie >

I Frankrike spises det mye kaninkjøtt, og som kan sammenlignes litt med hønsekjøtt. Legg lårene i en saltlake før grilling – det gir kjøttet god konsistens og smak.

 

4 kaninlår

100 g saltet flesk i terninger

2 hoder hjertesalat

100 g Västerbottenost

1 potte gressløk

1 potte salvie

4 egg

 

Legg kaninlårene i en 10% saltlake i 2 timer.

Riv salaten i biter. Vask den og kutt osten i små biter.

Posjer eggene i eddikkvann.

Salt og pepre kaninlårene. Grill dem i ca 7 minutter på hver side og stek flesketerningene i smør.

Bland salat, ost, flesketerninger, salvie med olivenolje, maldonsalt, pepper og sitron.

Legg alle ingrediensene i en skål og knekk de posjerte eggene over. Server de grillede kaninlårene ved siden av.

 

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev