Grillretter vilt Grillet reinsdyrfilet og kantareller

Grillet reinsdyrfilet og kantareller>

800 g reinsdyrfilet, indre- eller ytrefilet

1 ss rapsolje

salt og pepper

 

Pensle reinsdyrfileten med olje og krydre med salt og pepper. Grill filetene på direkte varme på grillen til den har en kjernetemperatur på 56 °C.La den hvile i 5 minutter før den serveres.

  

KREMET KANTARELL

200 g fersk kantarell

1 ss meierismør

3 dl kremfløte

1 ss soyasaus, ev soppsoya pepper

 

Del kantarellene i grove biter og stek i smør til de er gylne. Ha på kremfløten og kok til fløten begynner å tykne. Smak til med soyasaus og pepper.

 

 

LØK

8 små delikatesseløk

1 dl bringebæreddik ½ dl sukker  

 

Kok opp eddik og sukker til sukkeret er løst opp. Ha i delikatesseløken og kok til den begynner å bli mør. Avkjøl løken i laken til den skal serveres.

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev