barnemeny
200 g filet av hvit fisk som torsk eller steinbit
200 g laksefilet
½ nett med blåskjell som dampes med ½ sjalottløk og 1 dl eplejuice – ikke fra konsentrat
100 g pillede reker
1 gulrot
1 stangselleri
50 g grønne erter
3 dl fiskekraft eller blåskjellkraft
2 dl melk
2 ss smør
2 ss hvetemel
salt og pepper etter smak
Smelt smør og rør ut hvetemel i smøret. Spe med kraft og melk. La sausen koke opp og småkoke ett par minutter for å få bort melsmaken. Rens blåskjell og damp dem. Behold skjellene i skallet. Gulrot skrelles og kuttes i korte staver og kokes møre i lett saltet vann. Kutt fisken i terninger. Stangselleri kuttes i skiver. Ha fisk, reker, blåskjell, gulrot, stangselleri og erter i sausen og la det trekke til fisken er ferdig. Smak til med salt og pepper.