1 stort, pent stykke klippfisk av torsk
Vannes ut fra størrelse, minimum 3 dager og skift vannet hver dag.
Vann ut klippfisken som beskrevet i oppskriften.
Legg den i melk 2 timer før koking.
To store løk skjæres i tynne skiver og to hvitløk kuttes.
Skrell poteter og skjær dem i tynne skiver med mandolin.
Kok klippfisken i 3 minutter og tøm av vannet.
Stek løk og hvitløk til det er gyllent. Tilsett fisken og stek i to minutter.
Tilsett finhakket koriander og litt fløte.
Stek på svak varme til fløten tykner. Prøv å ikke dele fisken i små biter.
Stek potetskivene i pannen til de er crispy.
Legg de stekte potetskivene i bunnen i en ildfast form og legg fisken og løkblandingen på toppen.
Legg på et lokk med brødkrumme på toppen og sett formen under grillen til det blir gyllent. Brødkrumme kan droppes.
Server retten med escabechesyltede grønnsaker.