Hovedretter Fisk, skjell og skalldyr Bakt kveite med hummer og glaserte gulrøtter

Bakt kveite med hummer og glaserte gulrøtter >

400 g kveite i porsjonstykker

100 g hummerkjøtt

8 babygulrøtter

2 thai-vårløk

2 ss smør

4 ss arugakaviar

salt og pepper etter smak

 

Lag et snitt i kveitestykkene og fyll med hummerkjøtt.

Fisken saltes og bakes på 90 °C i ca 15 minutter.

Rens gulrøttene, bransjer dem og finkutt vårløk.

Varm opp gulrøttene i en liten kjele med smør og vårløk.

Anrett fiskestykket på en tallerken med garnityret rundt og 1 ss kaviar på toppen.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev