Nyhet
Hovedretter Fisk, skjell og skalldyr Bakt lange, gulbeter, agurk og rognkjeksrogn

Bakt lange, gulbeter, agurk og rognkjeksrogn>

200 g lange per person

30 g brunet smør

200 g rognkjeksrogn

 

Bak langen sous vide på 40 °C i 15 minutter og server med rogn.

 

Syltede grønnsaker

1 agurk

4 gulbeter

1 dl syltelake

 

Kok betene og stans ut rundinger. Gjør det samme med agurken og vakumer det sammen med syltelake.

 

Pastinakkpuré

1 kg pastinakk

200 g fløte

 

Kok pastinakken med fløte til den er myk. Kjør den til en glatt puré.

 

Eple- og persillesjy

1 dl redusert eplemost

1 ss persilleolje

 

Anrett fiskn sammen med resten av garnityret og springle med eple- og persillesjy.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev