Hovedretter Fisk, skjell og skalldyr Brosme og breiflabbwok

Brosme og breiflabbwok >

600 g brosme eller breiflabb, i terninger på 2x2 cm

1 gulrot i halve skiver

100 g brokkoli i fine buketter

100 g blomkål i fine buketter

2 fedd hvitløk i skiver

1 paprika i terninger på 2x  cm

1 rødløk i båter

1 dl solsikkeolje

 

Start med varm wok og olje. Ha i alle ingrediensene og la det steke i 1 minutt. Hell over sausen og kok opp. Server med klassisk riskopp. Dryss over litt fersk koriander og noen cashewnøtter.    

 

Hot`n sweet sauce

1 dl sweet chilisauce

1 dl ketchap manis

1 dl soyasaus

1 ss sesamolje

saft fra ½ lime

2 ss sorte og hvite ristede sesamfrø

2  ss revet koriander

 

Alt dette blandes kaldt og helles over woken etter stekingen. Kok jasminrisen som angitt på posen. Anrett på klassisk kinesisk vis med ris som formes i passende kopp med saus.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev