Hovedretter Fisk, skjell og skalldyr Fiskesuppe «Fjordland» Palace Grill 2007

Fiskesuppe «Fjordland» Palace Grill 2007>

Fiskesuppe

3 dl fiskekraft

1 dl kremfløte

0,5 dl rømme

50 g smør

maisenna

salt, sukker og eddik

 

Kok opp kraft, fløte, rømme og smør. Jevn med maisenna til fin suppetykkelse. Smak til med salt, sukker og eddik.

 

 

½ gulrot

¼ purreløk

½ fennikel

 

Kutt alle grønnsakene i terninger og forvell i 2 minutter, avkjøl i isvann.

Pakk 1 dl suppe, 2 ss grønnsaker og 60 g kveitefilet i vakuumpose. Trekkes på 80 °C i 5 minutter.

 

 

Garnityrer 

Fritert brød, urter og dillolje

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev