Nyhet
Hovedretter Fisk, skjell og skalldyr Fiskesuppe med øl, rotgrønnsaker og blåskjell

Fiskesuppe med øl, rotgrønnsaker og blåskjell>

Fiskekraft

2 kg fiskebein, bruk gjerne fra kveite

1 kg blåskjell

 

Beina legges i en kjele og toppes med kaldt vann. La det koke opp, trekk av kjelen. La det stå og trekke i 45 minutter og sil av.

 

100 g gulrot

100 g sellerirot

150 g løk

1 purreløk

1-2 ts sorte pepperkorn

2 laurbærblader

2 dl med redusert hvitvin

 

Ha i resten av ingrediensene og kok opp. La det redusere til omtrent halvparten.

 

2 dl kremfløte

1 dl melk

150 g smør

maisenna

smak til salt og sitron

 

Kjøres med stavmikser til en kremet og fin konsistens. Smak til med salt og sitron. Server med strimlede rotgrønnsaker, fisk og blåskjell .

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev