Hovedretter Fisk, skjell og skalldyr Kongekrabbe i sprø sjøtangtacos

Kongekrabbe i sprø sjøtangtacos>

8 biter

2 ark nori

tempurarøre

100 g kongekrabbe

200 g kokt ris

50 g majones

5 g Sriracha

 

Sprø sjøtangtacos

Bland  sammen tempurarøre som på bruksanvisningen. Kutt noriarket i fire like biter. Dypp en og en i røren og frityrstek. Når røren begynner å sette seg, bruk baksiden på en øse til å presse ned og forme til en skål. Oppbevar skålene et tørt sted.

Fra kongekrabben skjæres åtte fine skiver, finkutt resten og bland sammen med ris, majones og chilisaus. Ha blandingen i de sprø skålene sammen med sjøgresstacoen og server med det samme.   

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev