Hovedretter Fisk, skjell og skalldyr Kveite sashimi med grønn chili

Kveite sashimi med grønn chili>

400 g kveitefilet, kuttet 20 tynne skiver

1 grønn chili

20 ml sitronjuice

10 ml yuzu juice, kan erstattes ev. med grapefruktjuice

20 ml soyasaus

10 g hvitløk

frisk koriander

 

Kutt kveitefileten i 20 tynne skiver og rull hver bit. Plasser en tannpirker i hver bit. Knus hvitløken og finkutt den. Ha på litt på hver bit. Den grønne chilien skjæres i tynne skiver og en bit legges på hver fiskebit. I en bolle blandes citrusfrukt-juicen og soyasausen som helles på tallerkenen.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev