Hovedretter Fisk, skjell og skalldyr Nudler med reker, edamame og jalapeno

Nudler med reker, edamame og jalapeno>

4 porsjoner nudler

2 dl håndpillede reker

2 dl Edamame (soyabønner – fås kjøpt frosne i de fleste Meny-butikker)

1 jalapeno, finhakket

2 gulrøtter, i tynne strimler

2 ss rapsolje

salt og pepper

1 lime

1 granateple

 

Kok nudlene etter anvisningen på pakken. Stek reker, edamame, jalapeno og gulrøtter raskt i olje i 2 minutter. Vend rekene og grønnsakene inn i de nykokte nudlene. Smak til med salt og pepper. Ha over saften fra limen og frøene fra granateplet like før servering. 

Tips: Denne retten kan også serveres kald som lunsj, eller som en del av koldtbordet. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev