Nyhet
Hovedretter Fisk, skjell og skalldyr Pannestekt klippfisk

Pannestekt klippfisk>

Klippfisk er viktig å vanne godt ut. Jeg bruker 2-4 døgn, avhengig av tykkelsen på klippfisken. Jeg bruker ca. 10 l vann på 2 kg klippfisk.

 

Det er også viktig å bytte vann 1 til 2 ganger om dagen. Porsjoner klippfisken i fine stykker og stek til den er gylden, avslutt med å øse over smør.

 

 

Potetpuré

2 kg mandelpoteter

200 g meierismør

2 dl fløte

Salt, etter smak

 

Kok mandelpotetene møre, sil av vannet og damp av mest mulig av vannet.

 

Mos potetene og vend inn fløte- og smørblandingen til du har en fløyelsmyk konsistens. Smak til med salt. Anrett gjerne med små sherrytomater og litt sprøstekt bacon på toppen.

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev