Fyll
200 g utvannet klippfisk
4 dl olivenolje
2 fedd hvitløk
tørkede chiliflakes
Pastadeig
500 g tipo 00 mel
12 eggeplommer
1 ts salt
2 ts olivenolje
1 dl hvitvin
2 gul paprika
2 rød paprika
100 g oliven
2 fedd hvitløk
12 basilikumblader
Kjør alt til pastadeigen i en kjøkkenmaskin med eltekrok og kna den sammen til en smidig deig. La den hvile i 2 timer. Kok klippfisken i olje på cirka 100 °C i ovnen i 45 minutter med hvitløk. Ta den opp og la fisken kjølne. Kjør fisken i en blender sammen med hvitløken og litt av oljen. Smak til med fersk chili.
Kjevle ut pastadeigen på en pastamaskin. Legg på små boller med fyll. Pensle alle kanter med litt vann. Legg en pastaplate opp på fyllet og stikk ut ravioli i passe størrelse. Ovnsbak, skrell og strimle paprikaen. Stek hvitløk i skiver i olivenolje på svak varme og ha opp i paprika, vin og oliven. Kok i 3 minutter og ha i revet basilikum. Kok raviolien i lettsaltet vann i cirka 5 minutter og tilsett sausen.