Nyhet
Hovedretter Fisk, skjell og skalldyr Sei a la Sigerfjord

Sei a la Sigerfjord>

 

400 g beinfri filet av sei

1 l vann

2 laurbærblader

2 ss eddik

1 ss hel, sort pepper

1 ss salt

8 små gulrøtter

2 kokte egg

1 ss kapers

1 dl klaret brunt smør, beurre noisette

finkuttet bladpersille

8 mandelpoteter

sukkererter

 

Gulrøttene skrelles og blansjeres i lettsaltet vann. Dette gjøres også med sukkerertene.  Mandelpotetene kokes møre og skrelles. Smelt usaltet smør og ha i kapers, sitronsaft, salt og litt pepper.  Kok opp vann, eddik, salt, hel pepper og laurbærbladene. Trekk fisken forsiktig i denne buljongen.

Knus potetene lett med en gaffel og ha godt med smør over. Glaser gulrøtter og sukkererter i litt brunet smør. Legg fisken på poteten og ha over enda litt av smøret. Legg på gulrot og sukkererter og server med flatbrød.  

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev